Top

De webwinkel is momenteel even niet bereikbaar.
Voor vragen kun je ons e-mailen

Aanbiedingen


Welkom bij Brapa-repair Zierikzee!

Brapa-repair is een nieuw onderdeel van Brapa.com. Brapa-repair verzorgt betaalbare reparaties van smartphones en tablets.

Brapa.com verkoopt al jaren betaalbare onderdelen om smartphones en tablets te repareren. In het verleden voerde Brapa.com ook reparaties uit voor klanten.

Vervolgens legde Brapa.com zich steeds meer toe op de verkoop van betaalbare onderdelen waarmee tienduizenden klanten - veelal particulieren met enig technisch inzicht - hun eigen iPhone, iPod, iPad en andere telefoons en tablets repareerden.

In de loop der jaren groeide Brapa.com uit tot een bedrijf met het grootste assortiment betaalbare smartphone- en tabletschermen van Nederland.

Hoewel Brapa.com zich voornamelijk bezighield met de verkoop van onderdelen, bleef de vraag naar betaalbare reparaties. Zodoende ontstond begin 2017 Brapa-repair: omdat een goedkope(re) reparatie vaak ook mogelijk is.

Brapa-repair begint met het aanbieden van reparaties van toestellen van Apple, Huawei, Kurio, LG en Nokia. Heb je een ander merk of type smartphone of tablet die gerepareerd moet worden? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgave.

Als start-aanbieding, rekent Brapa-repair tijdelijk geen verzendkosten voor het terugsturen van gerepareerde telefoons, ipads en andere tablets.

(Nieuw!) Het is nu ook mogelijk om je gsm of tablet - na online plaatsen reparatie opdracht - af te geven bij Souvenir Shop Joni in Zierikzee.
BELANGRIJK: Houdt bij het afgeven van uw toestel, uw ordernummer bij de hand.


Met Brapa-repair geef je jouw smartphone en (kinder)tablet een tweede leven.